Direct Print:

De bezoekers gaan voor een door u gekozen achtergrond staan, bv een bache met uw logo/bedrijfsfoto , .... De fotograaf neemt de foto den deze wordt onmiddellijk geprint en meegeven als herinnering aan uwe relatie / collega, ...

Greenkey:

Goochelen met foto’s op uw event!

De bezoekers gaan voor een groen scherm staan, fotograaf maakt een foto en dan begint de grote goochel truc! Op de foto die ter plekke geprint wordt, staat uw gast op het strand, is hij op vakantie in New York, is hij model voor de nieuwe James Bond poster, …

Green screen fotografie is een zeer interessante vorm van marketing.  Foto’s kunnen steeds aangepast worden naar uw wens zodat deze perfect passen in het thema van uw bedrijf / event.

Hoe werkt de green screen fotografie?

Tijdens de green screen foto-actie komt de persoon (of meerdere personen) voor een groen scherm te staan. Afhankelijk van het thema kunnen er gadgets gebruikt worden of kunnen de personen verkleed zijn. Met een enkele muisklik tovert de fotograaf de nu groene achtergrond om in de door u gewenste achtergrond. Vaak worden er meerdere achtergronden voorzien zodat de gefotografeerde persoon zelf kan kiezen.

De foto wordt onmiddellijk afgedrukt op fotopapier van 10x15 cm en kan direct worden meegegeven met de bezoeker. Er is ook de mogelijkheid om een logo of tekst te voorzien op de foto.

 


GeenKey - 000.jpg